Volle Maan lezing juni 2019 Bekijk groter

Volle Maan lezing juni 2019

Nieuw Nieuw Nieuw
 

De volgende Volle Maan video Lezing zal vanaf 16 juni online staan en tot 15 juli online blijven. Dit dus gedurende de hele maand tot de opkomst van de volle maan van juli en de nieuwe online Lezing van start gaat.

De Lezing duurt ongeveer 1 uur

uitgebreide info vindt u terug op de volledig vernieuwde website

klik op deze link

Meer details

69 Items

15,00 € Inclusief belasting

Meer informatie

Nieuw Nieuw Nieuw

De volle maan van juni komt in het teken van de zonnewende en zachtheid te staan  Het zal een heel mooie volle maan tijd worden die ons naar meer naar het innerlijk zacht en goed gevoel mag brengen en ondertussen ook de kracht van interplanetaire positieve signalen en instroming in het uiterlijke leven mag brengen.

Zuster maan, net zoals het vrouwelijke en de ziel zo lange tijd naar de achtergrond geschoven zodat mensen zich nauwelijks haar belang of invloed nog herinneren. Maar dankzij de Volle Maan Lezingen mogen wij met Ascended Masters reizen en ons bewustzijn hier weer meer voor te openen en te herinneren.
In juni zullen de Ascended Masters Maria (Moeder) en Jozef Van Arimathea de Algemene Volle Maan Boodschappen doorgeven. Heel boeiend vooral als we weten dat Jozef Van Arimathea de oom van Maria en oudoom van Jesus was. Uit de vorige online Volle Maan Lezingen kunnen we al opmakendat Meesters ons op een prachtige reis meenemen om ons bewustzijn weer te openen en te vergroten en de oude gnosis en wijsheid weer beter te leren kennen. En ons doorheen de geschiedenis weer te laten ontwaken in deze bijzondere nieuwe tijd van Aquarius.

Ook zal de Ascended Lady Master Clara weer een Volle Maan Inzicht/Wijsheid doorgeven. Deze kunt u ook op de nieuwe website lezen.

Simpelweg van thuis uit de Volle Maan video Lezing volgen op je Pc, smartphone of tablet. Iedere maand met Volle Maan zal er een nieuwe Lezing doorgegeven worden met begeleidende meditaties en Boodschappen van Verheven Lichtmeesters/wezens. De Ascended Lady Master Clara, de grote inspiratiebron hiertoe, zal ook iedere maand een Volle Maan inzicht/wijsheid doorgeven.


klik op deze link