Nieuw Volle Maan lezing Januari 2019 Bekijk groter

Volle Maan lezing Februari 2019

Nieuw Nieuw Nieuw
online Volle Maan Lezing met de Ascended Lady Master Clara en de Ascended Master Kuthumi Dinsdag 19 februari 2019 om 20u online te zien.

Meer details

87 Items

15,00 € Inclusief belasting

Meer informatie

Nieuw Nieuw Nieuw
online Volle Maan Lezing met de Ascended Lady Master Clara en de Ascended Master Kuthumi. Dinsdag 19 februari 2019 om 20u online te zien.

Simpelweg van thuis uit de Volle Maan Lezing zien en volgen op uw PC, smartphone of tablet!!! Iedere maand met Volle Maan zal er een nieuwe Lezing doorgegeven worden met een begeleidende meditatie en Boodschappen van Verheven Lichtmeesters/wezens. De Ascended Lady Master Clara, de grote inspiratiebron hiertoe, zal ook iedere maand een Volle Maan Inzicht/Wijsheid doorgeven.


De technologie staat niet stil en geeft ons veel nieuwe mogelijkheden. Ook Ascended Masters wijzen ons hier op.
De Volle Maan is van oudsher een zeer krachtig natuurverschijnsel maar wordt in deze tijd, net zoals de ziel, dikwijls in kracht en invloed onderschat. En door ons samen op hetzelfde tijdstip te verbinden en de Lezing te volgen werken we mee aan het vergroten van haar lichtkracht maar ook onze eigen geesteskracht en worden we weer meer bewust van de grote verbondenheid. Zuster maan, net zoals het vrouwelijke en de ziel zo lange tijd naar de achtergrond geschoven zodat mensen zich nauwelijks haar belang of invloed nog herinneren. Maar dankzij de Volle Maan Lezingen mogen wij met Ascended Masters reizen en ons bewustzijn hier weer meer voor te openen en te herinneren.
In februari is de Lezing met de Ascended Masters Kuthumi en Clara die mooie levens in openbaarheid als tweelingzielen op aarde hebben geleefd.
Mr Kuthumi die gestalte gaf aan de incarnatie van Franciscus van Assisi en het wondermooie Zonnelied schreef dat een ware ode is aan de natuur, het leven maar ook Zuster Maan en Broeder zon.
Heel mooi dus dat de 2e online Volle Maan Lezing met Hun mag doorgaan.

 

In een Boodschap die de Ascended Lady Master Clara telepathisch via Birgitte Bosch doorgaf op 19 september 2018 attendeerde Zij erop dat de technologie veel nieuwe mogelijkheden geeft maar dat het internet niet altijd zuiver is en dat zo onze etherische lijnen ook vervuild raken. Door de prachtige Liefde, Energie en Wijsheid van Verheven Lichtwezens en Meesters ook via het internet te verspreiden in de vorm van beeld en geluid of geschreven woord helpen we mee om ook ons etherisch veld weer te zuiveren en in resonantie te verhogen. Deze Boodschap kunt u lezen en binnenkort ook beluisteren op de vernieuwde zusterwebsite www.hemelse-woorden.be

De Volle Maan Lezing wordt uitgezonden via de beveiligde omgeving van de server van onze eigen website en een privé hosting.
Wanneer u uw deelname heeft geregistreerd ontvangt u van ons een mail met de link. U hoeft enkel op deze link te klikken. U ziet dan een klok lopen die aangeeft hoe lang het nog duurt voor de uitzending automatisch begint.
  Dinsdag 19 februari 2019 om 20u

Graag tot dan

Warme groetjes Birgitte Bosch