Boek Vanuit de Ziel bekeken

Nieuw product

Paperback

Het boek telt 236 blz en is met glanzende softcover afgewerkt. Ook is een mooie kleurenafbeelding in het boek opgenomen.

onderaan de pagina staat meer informatie (naar beneden scrollen)

Meer details

323 Items

het bestelde product is voorradig en zal zo snel mogelijk verzonden worden

21,50 € Inclusief belasting

0.5 kg
Levertijd: 1 tot 3 weken

Meer informatie

Vanuit de ziel bekeken

volgens de Leringen van Ascended Masters

Birgitte M.P. Bosch is geboren met het telepathisch contact. Zij groeide op met wie zij haar Hemelse Vrienden noemde, de Ascended Masters Jozef Van Arimathea en Clara. Birgitte was ongeveer 25 jaar, toen zij tot het besef kwam dat haar Hemelse Vrienden Ascended Masters zijn. Vanaf dat moment meldden zich al snel verscheidene Ascended Masters met de vraag om zowel Persoonlijke als Algemene Boodschappen door te geven. Voor Birgitte begon een boeiende reis in haar eigen leven door de verbondenheid met de wonderbaarlijke wereld van vele Hemelse Vrienden en mensen die ze op haar pad ontmoette.

 

In dit boek neemt Birgitte u mee op reis door de Leringen die zij van Ascended Masters mocht ontvangen betreffende de ziel. Want de ziel wordt zoveel bezongen en beschreven. Maar wie of wat is dat fantastisch zielenwezen? Ook wordt u mee op reis genomen door de zeven zielenstralen en wordt de eigenheid per straal beschreven. Daarbij zijn er mooie oefeningen en tips om de eigen ziel beter te leren kennen en ervaren.

 

Ook maakt u kennis met Ascended Masters; wie Zij zijn en waren. En er staan Algemene Boodschappen in van alle Ascended Masters van wie Birgitte Boodschappen mag doorgeven. Aan de hand van deze Leringen wordt duidelijk wie en hoe fantastisch onze ziel is. Waar we als mens vandaan komen en waar we naar huis terug keren.

 

B.M.P. Bosch mag telepathisch Boodschappen ontvangen en doorgeven van de Verheven Lichmeesters: Jozef VanArimathea, Clara, Pallas Athena, El Morya, Kuthumi, Paul de Venetiaan, Serapis Bey, Jesus, Maria Magdalena, Maria, Saint Germain en Quan Yin. Aartsengel Raphaël, Lady Venus en Lord Sanat Kumara.

 

Graag tot uw dienst.


zowel boek als kaartenset, apart of samen worden als pakket verzonden ongeacht de hoeveelheid die u besteld is dit voor

België: 6,50€
Nederland: 7,90€


 Voor verzending naar andere landen gelieve contact te nemen met info@hemelse-woorden.be of info@marahtara.be 

Marahtara heeft een speciaal account bij de post genomen om verzendkosten te beperken. Dit is het voordeligste voor zowel verzending van boek en kaartset apart of als pakket of voor verzending naar bv Nederland 
We verzenden uw bestelling zo snel mogelijk  (1 - 3 weken)
U ontvangt een mail wanneer uw bestelling verzonden is.