Nieuw 020917 Lezing met de Ascended Masters Jozef Van Arimathea en Clara Bekijk groter

020917 Lezing met de Ascended Masters Jozef Van Arimathea en Clara

020917

Lezing met de Ascended Masters Jozef Van Arimathea en Clara van 2 september 2017

Meer details

7,00 € Inclusief belasting

Meer informatie

Tijdens deze Lezing nemen de Ascended Masters Jozef Van Arimathea en Clara ons mee in de begeleidende meditatie waarbij ze ons dichter bij onze ziel en bewustzijn van onze ziel brengen.

In de prachtige Algemene Boodschap die de Ascended Master Jozef Van Arimathea doorgeeft maakt Hij ons bewust dat we in het teken van de 7 volle manen ook weer aan sensitiviteit toenemen en hierin groeien. En zo groeit ook onze intuïtie. Ook verwijst Hij ernaar dat we allemaal lichtwerkers zijn en dat we dit Licht ook in ons dragen maar het Licht ook mogen uitdragen.

In de prachtige nameditatie waarin de Ascended Masters Clara en Jozef Van Arimathea ons begeleiden krijgen we de mintgroene appel aangereikt en worden we naar onze innerlijke appelboom begeleidt voor een goede aarding maar ook om de vruchten van ons lichtwerk in deze tijd te kunnen plukken.

De Algemene Boodschappen, Lezingen, Meditaties etc van de Ascended Masters bevatten veel liefde, wijsheid, inzichten enz en kunnen heel helend zijn. Maar ze zijn geen vervanging voor advies/begeleiding enz van arts/therapeut etc