Online Midzomerzonnewende Lezing Bekijk groter

Online Midzomerzonnewende Lezing

Nieuw Nieuw Nieuw online Midzomerzonnewende Lezing

Tot mijn grote vreugde mag ik tijdens deze bijzondere Midzomerzonnewende 2019 de eerste online Midzomerzonnewende Lezing met de Ascended Master Jozef Van Arimathea aankondigen. En dat het een bijzonder zonnewende is maakt Mr Jozef ons in de Zonnewende Boodschap wel duidelijk.

Meer details

95 Items

online van 21 juni tot 21 december

25,00 € Inclusief belasting

Meer informatie

De zonnewende is van oudsher een belangrijk natuurfeest en staat voor het belang van Licht. Bij de midzomerzonnewende vieren we de langste dag en de kortste nacht. Bij de midwinterzonnewende vieren we de wederkomst van Licht bij de kortste dag en de langste nacht.

Tijdens de zomerzonnewende is in Glastonbury (Engeland), het oude magische Avalon, waar de Ascended Master Jozef Van Arimathea Zijn retraite, Lichtpaleis heeft ook altijd een groot muziekfestival. De vereniging van mensen met muziek.

Tijdens deze online Lezing worden we verbonden met Mr Jozef en het geliefde Glastonbury. We ontvangen daarbij een prachte Zonnewende Boodschap met veel informatie over deze tijd maar ook over oude tijden. We maken een reis in het Labyrint naar onze innerlijke bron en we mochten letterlijk de vreugdevuren ontsteken. Jozef is een Meester die Vrede Vreugde en Harmonie brengt. Daarom is het zo super mooi dat we als afsluiter worden getrakteerd door een prachtig klankschalenconcert door Jack Peters van de Schaapshoeve. Want wanneer alles door energie, licht of klank in de juiste resonantie komt te staan ontstaat Harmonie

De zonnewendes zijn met elkaar verbonden en zo ook Zonnewende Boodschappen, Licht en energie. Daarom blijft deze Lezing online staan van 21 juni tot 21 december en kunt u deze in de beveiligde omgeving van onze hosting/server bekijken. U kunt de film ook zelf opslaan maar dan adviseren we u om dit op een extern geheugen te doen, bv usb stick of een cloud.
Vriendelijk wijzen we er echter op dat de Lezing, Boodschap, meditaties en zo alleen bedoeld zijn voor eigen gebruik. Gelieve ons werk op die manier te respecteren. Dank voor uw begrip en medewerking.

Simpelweg van thuis uit de online Midzomerzonnewende video Lezing volgen op je Pc, smartphone of tablet. De film duurt ongeveer 1,5u   . Wanneer u uw deelname heeft geregistreerd ontvangt u van ons een mail met de link. U hoeft enkel op deze link te klikken.