logo nieuwsbrief

Imagine Friends From Heaven

Lieve allemaal Van harte welkom op de vernieuwde website van Hemelse Woorden – Marahtara. Hier kunt u informatie, meditaties en vooral Algemene Boodschappen (leringen) over en van Ascended Masters vinden.

Ascended Masters, Verheven Lichtmeesters, Opgevaren Meesters… Het zijn allemaal benamingen voor dezelfde liefdevolle wezens die onze oudere Broeders en Zusters zijn. Ze waren mensen zoals u en ik. Mensen met gewone en met grote levens. Soms bekend, soms onbekend. Zij zijn ons de weg voorgegaan en hebben de weg voor ons vrij gemaakt. Het pad van de Meester. Het is een feit dat Zij een grote invloed op onze geschiedenis hebben uitgeoefend. Mensen die door het leven te leven, de grote transformatiekracht hebben leren kennen en de ascensie, hemelvaart, verlichting hebben bereikt. Zij zijn ons hoger spiegelbeeld en door Hen beter te leren kennen, leren we ook onszelf beter kennen en de mogelijkheden die wij in ons dragen. Zij zijn de liefdevolle handen die ons door het leven begeleiden. Doordat Zij zelf als mens geleefd hebben, staan Zij dicht bij ons en zijn Zij de ideale leraren en begeleiders. Vandaar dat het van belang is om Hen weer beter te leren kennen en uit te nodigen in ons leven zodat wij als mensheid in deze boeiende Aquariustijd onze eigen mogelijkheden terug ontdekken. En zo onze eigen ziel en Hoger-Zijn weer ontdekken om vanuit hart en ziel te kunnen leven. Want wanneer wij weer leren beseffen wie Ascended Masters zijn, reizen we als mens ook door onze evolutie en gaan we weer beseffen dat we allemaal voorbestemd zijn om de dimensie van Ascended Masters terug te vinden. Het is goed te weten dat Zij met velen zijn en dat Zij ons een Hemelse Wereld aanbieden. Of zoals de Ascended Master Jozef Van Arimathea zegt: Het is niet zozeer van belang te weten wie Wij waren, het is van groot belang te weten wie Wij zijn! Ken Mij, ken uzelf want jullie zijn als Wij en Wij zijn als jullie. Maar gelukkig mag onze menselijke nieuwsgierigheid en leergierigheid ook vervuld worden en nemen Ascended Masters ons in de meditaties en de Algemene Boodschappen (leringen van grote liefde, wijsheid, inzichten…) mee op reis in onze menselijke evolutie en zoektocht naar wie wij waren en wie wij kunnen en mogen zijn. Ascended Masters staan ons in onvoorwaardelijke liefde en broeder- en zusterschap terzijde op onze menselijke reis door het leven om ons het pad van de Meester te laten zien en de weg van hart en ziel terug te vinden.

Werking van de website: de website is in catergorieën ingedeeld zoals overzichtelijk te zien is. Wanneer u op de categorie Ascended Masters staat, komt u in een overzicht van alle Ascended Masters waar Birgitte Boodschappen voor mag doorgeven. Wanneer u op de balk van Ascended Masters clickt komt u op een pagina met daarop alle afbeeldingen van de Ascended Masters. En clickt u op een afbeelding of naam van een Ascended Master krijgt u een woordje uitleg over deze Verheven Lichtmeester.

Per Ascended Master is een overzicht gemaakt:

Algemene Boodschappen: hier komen alle Algemene Boodschappen te staan die Birgitte alleen en in een stille ruimte opneemt. Het mooie hiervan is dat er bv per thema of veel meer uitleg/verdieping kan worden doorgegeven.

Lezingen: hier komen de Lezingen van de voorbije maand(en ) op te staan (zie ook agenda op de website). Zijnde de meditatie, de Algemene Boodschap en de nameditatie die in groep worden doorgegeven.

Meditaties: hier komen de Meditaties te staan die rechtstreeks door de Ascended Masters worden doorgegeven en die Birgitte alleen en in een stille ruimte doorgeeft.

Op dit moment kunt u bij Lord Sanat Kumara en Lady Venus de Nieuwjaarsboodschappen in geschreven vorm downloaden en onder de rubriek Algemene Boodschappen vindt u deze in geluidsvorm terug. Om kennis te maken met de site en het downloaden worden deze u gratis aangeboden. Als u op de balk clickt komt u in de rubriek uit. Wenst u de Boodschap te ontvangen, clickt u op winkelwagen en vervolgens doorgaan met betalen en vult u uw gegevens in. U krijgt de Boodschap meteen per mail en gratis toegestuurd. 

Bij de Ascended Masters Clara en Kuthumi, St Germain en Maria Magdalena en Jesus vindt u momenteel de Lezingen van februari en maart 2017 bij de rubriek Lezingen.

Bij de Ascended Master Jozef Van Arimathea staat onder de rubriek Algemene Boodschappen een prachtige Boodschap die in een stille ruimte doorgegeven is. Met hierin vele tips en mooie adviezen ivm taalgebruik, de kracht van taal en woorden maar ook waarom sommige woorden zo frequent in Boodschappen terug komen.

En bij de Ascended Master St Germain onder de rubriek Meditaties staat een prachtige/krachtige meditatie voor dagelijkse oefening met de begeleiding van de Ascended Master St. Germain

Bij de Ascended Lady Master Maria Magdalena staat een wondermooie en verduidelijkende Algemene Boodschap waarin Ze aangeeft waarom tegenwoordig zoveel mensen met borst/baarmoeder en prostaatkanker te maken krijgen maar ook met heel veel helende en ondersteunende energie in.

De lezingen van april, mei en juni zijn ook op de website terug te vinden.

Meditatieve oefening met Lady Venus: op 14 juni heeft Lady Venus een zeer mooi meditatieve oefening doorgegeven die ons snel terug in ons hart plaatst.

De Zonnewendelezingen van juni waren 3 opeenvolgende lezingen die elkaar prachtig aanvullen en die veel informatie bevatten.

Op 17 juli heeft de Ascended Master Jozef Van Arimathea een prachtige informatieve Algemene Boodschap doorgegeven met aanwijzingen over de komende volle manen.

Ascended Masters: wanneer u op deze rubriek clickt krijgt u onderaan de pagina een overzicht van  Algemene Boodschappen, Lezingen en Meditaties die op de website staan. Wenst u ze allemaal te zien, click dan op : toon alles

Wanneer u bij een Boodschap, Lezing of Meditatie op de knop Meer clickt, krijgt u onder de afbeelding een woordje uitleg over de inhoud te zien.

Ook is de meditatie CD: De meditatieve dans voortaan als geluidsbestand te downloaden.

De website: zal in beweging zijn en maandelijks worden aangevuld met nieuwe Algemene Boodschappen, Lezingen en/of meditaties… Sinds eind april wordt er met nieuwe opname apparatuur opgenomen wat de geluidskwaliteit ten goede komt.

Geluidsopnames: dankzij nieuwe opname apparatuur is de geluidskwaliteit enorm toegenomen.

Ook komt de afbeelding van de Ascended Lady Master Maria (Moeder) op de website te staan. Er volgt ook nog een schilderij van de Ascended Lady Master Quan Yin. Met dank aan kunstenares Mirabo.

Welkom op de nieuwe website en in de wonderbaarlijke wereld van de Ascended Masters, Verheven Lichtwezens Lord Sanat Kumara en Lady Venus en Aartsengel Raphaël

Hartelijk dank voor uw interesse in onze site.

Graag tot uw dienst.

Birgitte M.P. Bosch ©