HEMELSE WOORDEN

Birgitte M.P. Bosch
Lezingen najaar 2017
     

                                                  
 

                                                     Lezingen voorjaar 2018

 

maart 2018:

 Nieuw Nieuw Nieuw !!!
Lenteviering in de Schaapshoeve te Langenboom zaterdag 24 maart 2018 door Birgitte Bosch en Jack Peters

In de Boodschappen van dit jaar werd al snel duidelijk dat 2018 een jaar is dat balans en evenwicht naar voor mag brengen. Ook maakte de Ascended Lady Master Clara duidelijk dat de lente-equinox een mooie en bijzondere tijd mag zijn. Dit is dan ook in het leven een moment dat dag en nacht gelijk zijn. Om deze tijd extra in het Licht te plaatsen en te vieren werken deze middag Birgitte Bosch en Jack Peters samen om een mooie en bijzondere Lenteviering te creëren.

In het eerste gedeelte van deze middag neemt Birgitte Bosch jullie mee in de Aanwezigheid en Liefde van de Ascended Masters Clara, Kuthumi, Jesus en Maria Magdalena. Zij zijn tweelingzielen die de Meesterlijke balans, gelijkheid en eenheid terug gevonden hebben. Telepathisch zullen Zij Algemene Boodschappen via Birgitte doorgeven. Een bijzonder feestelijk en uniek moment om in de Aanwezigheid van 4 Ascended Masters te mogen doorbrengen.

In het tweede gedeelte van deze middag worden we door Jack Peters verwend met een klankschalen concert. Een prachtig talent dat Jack graag met ons deelt. Maar dat ons ook helpt om de hoge energie en resonanties beter te voelen, te laten doorstromen en neer te zetten. En als kers op de taart sluiten we de middag af bij de stenen cirkel die de Schaapshoeve sinds kort rijk is. Dit helpt ons om een goede aarding te krijgen maar zal velen van ons ook helpen om tot zielenherinneringen te komen. Van harte welkom voor een mooi Lentefeest op de Schaapshoeve. 

aanvang: 14u
Bijdrage: €25
De Schaapshoeve, Schaapsdijkweg 20, 5453 SE Langenboom (NL)
INSCHRIJVEN: info@hemelse-woorden.be of info@marahtara.be of welkom@deschaapshoeve.nl

 donderdag 29 maart: witte donderdag… Lezing met de Ascended Masters Jesus en Moeder Marialocatie: de Klimroos te Zolder (20u)

In deze tijd voor Pasen worden we uitgenodigd voor een lezing met de prachtige en bijzondere Ascended Masters Jesus en Maria (Moeder) die ten tijde van die incarnaties Hun Ascensie hebben bereikt. Het feest van Pasen (het vroegere Ostara) staat dan ook in het teken van de verrijzenis/verheffing van het mens-zijn.
In deze periode, die kort volgt op de bijzondere lente-equinox, komen de Ascended Masters Maria en Jesus ons dan ook helpen om bepaalde aspecten in ons bewustzijn en mens-zijn naar een nieuw (hoger) niveau te brengen. En om het pad van innerlijke leiding en begeleiding ook krachtiger in het uiterlijke leven te kunnen volgen.
Iedere aanwezige ontvangt een korte Persoonlijke Boodschap die telepathisch wordt doorgegeven via Birgitte M.P. Bosch. Tevens wordt er een Algemene Boodschap doorgegeven. Van harte welkom.

Aanvang: 20 uur (deuren open vanaf 19.30u)
Bijdrage: €25
De Klimroos, Meylandtlaan 191, 3550 Heusden-Zolder (B)

INSCHRIJVEN: info@hemelse-woorden.be of info@marahtara.be

 

april 2018

zaterdag 7 april: Lezing met de Ascended Masters Maria Magdalena en Jesus Locatie: de Schaapshoeve te Langenboom (14u)

 In deze tijd na Pasen worden we uitgenodigd voor een lezing met de prachtige en bijzondere Ascended Masters Jesus en Maria Magdalena die ten tijde van die incarnaties als tweelingzielen Hun Ascensie hebben bereikt.

De lente-equinox zal een hoge en balancerende energie brengen om meer balans en evenwicht te krijgen tussen onze innerlijke en uiterlijke beleving. Maar in deze periode terwijl de natuur weer ten volle ontwaakt en tot bloei komt, zal dit voor de mensheid ook het geval mogen zijn en kunnen we tot een hoger bewustzijn komen.

Hierbij zullen de Ascended Masters Jesus en Maria Magdalena ons helpen met Hun Liefde, Wijsheid en Aanwezigheid.

Iedere aanwezige ontvangt een korte Persoonlijke Boodschap die telepathisch wordt doorgegeven via Birgitte M.P. Bosch. Tevens wordt er een Algemene Boodschap doorgegeven. Van harte welkom.

Aanvang: 14 uur

Bijdrage: €25

De Schaapshoeve, Schaapsdijkweg 20, 5453 SE Langenboom (NL)

INSCHRIJVEN: info@hemelse-woorden.be of info@marahtara.be

 

zaterdag 14 april: Lezing met Aartsengel Raphaël Locatie: Centrum Souriya te Vlamertinge (14u)

LEZING MET AARTSENGEL RAPHAËL.

In deze periode waarin het belangrijk is weer te ontwaken zowel in ons innerlijk als uiterlijk bewustzijn krijgen we een prachtig geschenk uit de hemel en nodigt Aartsengel Raphaël ons uit om een gezond evenwicht tussen geest en lichaam te verankeren.

Als Engel van heling en genezing zal Hij deze volop naar ons laten toestromen. Ook om emotioneel, mentaal en fysiek in evenwicht te komen, komt de wondermooie Aartsengel Raphaël ons hierbij helpen en zal Zijn advies en helende energie telepathisch worden doorgeven via Birgitte.

De energie voor de komende tijd zal in het teken van de Godinenergie staan en Aartsengel Raphaël komt ons ook helpen om de gekwetste vrouwelijke stukken verder tot heling te laten komen.

Iedere aanwezige ontvangt een persoonlijke Boodschap. Tevens wordt er een Algemene Boodschap telepathisch via Birgitte doorgegeven

Van harte welkom

Aanvang: 14 uur

Bijdrage: €25

Centrum Souriya, Poperingeweg 226, 8909 Vlamertinge (B)

INSCHRIJVEN: bij info@hemelse-woorden.be of info@marahtara.be

donderdag 19 april: Lezing met de Ascended Masters Pallas Athena en El Morya Locatie: de Klimroos te Zolder (20u)

Gezien dit jaar in het teken staat van evenwicht en balans worden we deze avond uitgenodigd door deze prachtige maar ook bijzonder krachtige Ascended Masters van de 1e straal zijnde Pallas Athena en El Morya.

Zij staan voor de doorstroming naar de vorm, de materie en Zij zullen ons met Hun daadkracht helpen en ondersteunen om in deze tijd dat het buitenleven weer volop bezig is, ook in balans met onze innerlijke leiding te kunnen blijven.

Zo helpen Zij om in dit jaar van de 18 om de kracht van balans tussen hoge energieën en het aardse leven, via de guldenmiddenweg in de vorm (1) te brengen.

Iedere aanwezige ontvangt een korte Persoonlijke Boodschap die telepathisch wordt doorgegeven via Birgitte M.P. Bosch. Tevens wordt er een Algemene Boodschap doorgegeven.

Van harte welkom.

Aanvang: 20 uur (deuren open vanaf 19.30u)

Bijdrage: €25

De Klimroos, Meylandtlaan 191, 3550 Heusden-Zolder

INSCHRIJVEN: bij info@hemelse-woorden.be of info@marahtara.be

 

zaterdag 28 april: Bloemenlezing met de Ascended Lady Masters Maria Magdalena en Moeder Maria Locatie: de Lotusstudio te Eindhoven (14u)

Bloemenlezing met de Ascended Lady Masters Maria (Moeder) en Maria Magdalena (Vrouwelijkheidsprincipe) 

Mei, bloemenmaand kondigt zich weer aan. Terwijl Moeder Natuur zich in deze tijd verder ontluikt mogen wij deze middag samen komen in de prachtige energie en Liefde van deze 2 Ascended Lady Masters van de 6e straal.

Vol toewijding en devotie zullen Zij ons zegenen met Hun wijsheid. Om eer te betuigen en het leven te bekrachtigen zowel van Moeder Natuur, de Godinenergie als onze menselijk natuur, mogen we Hun energie ook in een bloem ontvangen. Vandaar dus heel belangrijk !!!

Niet vergeten een bloem naar keuze mee te brengen !!!

Iedere aanwezige ontvangt een Persoonlijke Boodschap. Tevens wordt er een Algemene Boodschap telepathisch doorgegeven via Birgitte Bosch.

Van harte welkom.

Aanvang: 14 uur

Bijdrage: €25

De Lotusstudio, Runstraat 35, 5622 AX Eindhoven (NL)

INSCHRIJVEN: bij info@hemelse-woorden.be of info@marahtara.be

mei 2018

zaterdag 5 mei: Lezing met de Ascended Lady Masters Pallas Athena en Clara Locatie: de Schaapshoeve te Langenboom (14u)

zaterdag 26 mei: Lezing met de Ascended Master Kuthumi Locatie: Centrum mens en intuïtie te Amersfoort (14u)

juni 2018

zaterdag 16 juni: Zomerzonnewende Lezing met de Ascended Master Jozef Van Arimathea. Locatie: de Schaapshoeve te Langenboom. Niet vergeten een kaars mee te brengen!!! (14u)

donderdag 21 juni: Zomerzonnewende Lezing met de Ascended Master Jozef Van Arimathea. Locatie: de Klimroos te Zolder (20u) Niet vergeten een kaars mee te brengen!!!

zaterdag 30 juni: Zomerzonnewende Lezing met de Ascended Master Jozef Van Arimathea.Locatie: Centrum Souriya te Vlamertinge (14u)

Van harte welkom.

Klimroos, Meylandtlaan 191, 3550 Heusden-Zolder (B)

Centrum Souriya, Poperingeweg 226, 8908 Vlamertinge (B)

Lotusstudio, Runstraat 35, 5622 AX Eindhoven (NL)

Schaapshoeve, Schaapsdijkweg 20, 5453 SE  Langenboom (Nl)

Centrum Mens en Intuïtie, Stovestraat 25, 3811 KA Amersfoort (Nl)

Gelieve tijdig in te schrijven

INSCHRIJVEN: info@hemelse-woorden.be of info@marahtara.be             

      liefdevolle groetjes Birgitte Bosch