HEMELSE WOORDEN

Birgitte M.P. Bosch
Lezingen najaar 2017
     

                                                  
 

                                                     Lezingen voorjaar 2018

  1.  

juni 2018

donderdag 21 juni: Zomerzonnewende Lezing met de Ascended Master Jozef Van Arimathea. Locatie: de Klimroos te Zolder (20u) Niet vergeten een kaars mee te brengen!!!

Het is weer zover !!!! Zonnewendetijd. Altijd een periode van omschakeling en tijdens de zomerzonnewende krijgen we de langste dag en kortste nacht van het jaar.
En de Zonnewendelezing mogen we dan ook altijd vieren met de Ascended Master Jozef Van Arimathea. De Ascended Master Jozef Van Arimathea is een Meester van grote Vreugde, Vrede en Harmonie en in deze tijd komt Hij dan ook werkelijk met al Zijn Vreugde, Vrede en Harmonie naar ons toe om ons te begeleiden in dit hoogtepunt van deze zonnewende.

Voor de zonnewendelezing vragen we dat iedereen deze avond een kaars meebrengt. Deze zal ingestraald worden terwijl u een Persoonlijke Boodschap van de Ascended Master Jozef Van Arimathea ontvangt. Dit is dan uw begeleidende Boodschap en Licht voor de komende tijd tot de volgende zonnewende. Ook zal er een Algemene Boodschap telepathisch doorgegeven worden via Birgitte Bosch.

Van harte welkom donderdag 21 juni 2018 Aanvang: 20 uur (deuren open vanaf 19.30u)
Bijdrage: 25€
De Klimroos, Meylandtlaan 191, 3550 Heusden-Zolder (B)
INSCHRIJVEN: info@hemelse-woorden.be of info@marahtara.be

zaterdag 30 juni: Zomerzonnewende Lezing met de Ascended Master Jozef Van Arimathea.Locatie: Centrum Souriya te Vlamertinge (14u)

Het is weer zover !!!! Zonnewendetijd. Altijd een periode van omschakeling en tijdens de zomerzonnewende krijgen we de langste dag en kortste nacht van het jaar. En de Zonnewendelezing mogen we dan ook altijd vieren met de Ascended Master Jozef Van Arimathea. De Ascended Master Jozef Van Arimathea is een Meester van grote Vreugde, Vrede en Harmonie en in deze tijd komt Hij dan ook werkelijk met al Zijn Vreugde, Vrede en Harmonie naar ons toe om ons te begeleiden in dit hoogtepunt van deze zonnewende.

Voor de zonnewendelezing vragen we dat iedereen deze middag een kaars meebrengt. Deze zal ingestraald worden terwijl u een Persoonlijke Boodschap van de Ascended Master Jozef Van Arimathea ontvangt. Dit is dan uw begeleidende Boodschap en Licht voor de komende tijd tot de volgende zonnewende. Ook zal er een Algemene Boodschap telepathisch doorgegeven worden via Birgitte Bosch.
Van harte welkom zaterdag 16 juni 2018
Aanvang: 14 uur
Bijdrage: 25€
Centrum Souriya, Poperingeweg 226, 8908 Vlamertinge (B)
INSCHRIJVEN: info@hemelse-woorden.be of info@marahtara.be

zaterdag 21 juli 2018: Lezing met de Ascended Lady Master Maria Magdalena en Lady Venus in de Schaapshoeve te Langenboom.

 

Sinds de lente-equinox zitten we weer in een periode waarin we de Godin-energie mogen ontvangen en zowel de energetische als de aardse frequenties aan het verhogen zijn… In deze periode (vlak voor de naamdag van Maria Magdalena) zullen we het hoogtepunt bereiken van deze Godin-energie. Vandaar dat we het mooie geschenk mogen ontvangen om een extra Lezing in deze periode in te lassen.

En een heel bijzondere want we worden uitgenodigd door de Ascended Lady Master Maria Magdalena ,wie het vrouwelijkheidprincipe symboliseert en Lady Venus, wie het Godinprincipe symboliseert.

Iedere aanwezige ontvangt een korte persoonlijke Boodschap.
Tevens wordt er een algemene Boodschap telepathisch doorgegeven via Birgitte M.P. Bosch

Van harte welkom

zaterdag 21 juli 2018
Aanvang: 14 u
Bijdrage: 25€
De Schaapshoeve, Schaapsdijkweg 20, 5453 SE Langenboom (Nl)
INSCHRIJVEN: bij info@hemelse-woorden.be of info@marahtara.be

Van harte welkom.

Klimroos, Meylandtlaan 191, 3550 Heusden-Zolder (B)

Centrum Souriya, Poperingeweg 226, 8908 Vlamertinge (B)

Lotusstudio, Runstraat 35, 5622 AX Eindhoven (NL)

Schaapshoeve, Schaapsdijkweg 20, 5453 SE  Langenboom (Nl)

Centrum Mens en Intuïtie, Stovestraat 25, 3811 KA Amersfoort (Nl)

Gelieve tijdig in te schrijven

INSCHRIJVEN: info@hemelse-woorden.be of info@marahtara.be             

      liefdevolle groetjes Birgitte Bosch