• sample-1

    Birgitte M.P. Bosch is geboren met het telepathisch contact met de Ascended Masters en groeide op met wie zij haar Hemelse Vrienden noemde, Jozef Van Arimathea en Heilige Clara. Birgitte was 25 jaar toen zij tot het besef kwam dat haar Hemelse Vrienden, Ascended Masters zijn. Vanaf dat moment meldden zich al snel verscheidene Ascended Masters met de vraag om zowel persoonlijke als algemene boodschappen door te geven. Voor Birgitte begon toen een boeiende reis in haar eigen leven door de verbondenheid met de wonderbaarlijke wereld van vele Hemelse Vrienden.Na jarenlang in stilte te zijn opgeleid door the Ascended Masters begon Birgitte 22 jaar geleden met het doorgeven van persoonlijke boodschappen voor een ruimer publiek en de algemene boodschappen werden in 2005 gebundeld in het boek: “Hemelse Woorden”. Vanaf toen kwam Birgitte meer in openbaarheid en startte zij ook met het geven van lezingen.

  • Er zijn op dit moment geen nieuwe producten.

Lieve allemaal

Van harte welkom op de vernieuwde website van Hemelse Woorden – Marahtara.
Hier kunt u informatie, meditaties en vooral Algemene Boodschappen (leringen) over en van Ascended Masters vinden.
De website is volledig vernieuwd om u nog meer te kunnen dienen en aanbieden. Omdat bij geschreven tekst het moeilijk is om het verstand stil te houden en ons verstand de grote wijsheid van Verheven Lichtmeesters meestal niet meteen kan omvatten, zijn we dankbaar voor de nieuwe mogelijkheden die de technologie ons tegenwoordig biedt. Want hierdoor kunnen we nu de Algemene Boodschappen, meditaties en lezingen in geluidsbestanden aanbieden. Wat het voor u als ontvanger aangenamer en makkelijker maakt.

Om deze service en dienstbaarheid te kunnen aanbieden wordt er een kleine bijdrage gevraagd.
En om kennis te maken met de Algemene Boodschappen en het downloaden van de geluidsbestanden worden de Nieuwjaarsboodschappen van Lady Venus en Lord Sanat Kumara gratis aangeboden.
Lady Venus en Lord Sanat Kumara zijn Verheven Lichtwezens die ook op de aarde hebben verbleven en Shamballah hebben opgericht. Maar in tegenstelling tot Ascended Masters zijn Zij niet door het wiel van incarnatie van de mensheid gegaan.
We nodigen u graag uit om de Nieuwjaarsboodschappen te downloaden.
De website zal maandelijks aangevuld worden met nieuwe Algemene Boodschappen, lezingen en/of meditaties, nieuws en info. Dus neem gerust regelmatig een kijkje op de website om de nieuwigheden te volgen.

Hartelijk dank voor uw interesse.
Graag tot uw dienst.
Birgitte M.P. Bosch